Maatwerk Stand21 handschoenen

STAND21 Handschoenen

Racen en veiligheid gaan hand in hand. Stand 21 is voor uw veiligheid de bevoorrechte partner sinds jaar en dag. Stand 21 doet er alles aan om de veiligheid zijn klanten tijdens hun passie te waarborgen. Elke helm, elke overall, ieder paar handschoenen en alle overige racewear is het resultaat van jaren research op diverse vlakken. Bovendien garandeert Stand 21 u een service op maat, tot op de piste toe. 

De handschoenen  zijn handwerk uit een combinatie van de beste materialen (aramid weefsel en kwaliteitsleder) en voorzien van aangepaste  vulling tegen het trillen. In samenspraak met piloten werd het gamma handschoenen steeds verder ontwikkeld teneinde het comfort en de veiligheid van de piloten te bevorderen.

Zo werd de lijn “outside-seam glove” ontwikkeld in samenspraak met Ayrton Senna. Per bestelling van minimum 2 sets kan hier ook alle gewenste personalisatie worden uitgewerkt. Maten van 6 tot en met 12 zijn beschikbaar in de gamma’s: dragster, outside seams II, Daytona, Carrera , Inside seams, Outside seams  en Porsche collectie. Steeds aangepast aan veiligheidsnormen en volgens homologatie.

Voorbeelden producten

Bezoek de website