Wereldleider in op maat gemaakte race uitrusting van kop tot teen

STAND21 FIA approved overalls

Racen en veiligheid gaan hand in hand. Stand 21 is voor uw veiligheid de bevoorrechte partner sinds jaar en dag. Stand 21 doet er alles aan om de veiligheid zijn klanten tijdens hun passie te waarborgen. Elke helm, elke overall, ieder paar handschoenen en alle overige racewear is het resultaat van jaren research op diverse vlakken. Bovendien garandeert Stand 21 u een service op maat, tot op de piste toe. 

Sinds 2004 werd door Stand 21 het “Heat Stress” programma opgebouwd. Dank zij dit wetenschappelijk onderzoeksprogramma en bijhorende testen is Stand 21 erin geslaagd om de toename van de lichaamstemperatuur van de piloot, dank zij een degelijke ventilatie, onder controle te houden,ook onder extreme omstandigheden.
Een toename van de lichaamstemperatuur heeft een negatieve invloed op de hersenwerking waardoor het reactievermogen van de piloot onder druk komt te staan en de risico’s toenemen. De hierboven aangehaalde productlijnen beantwoorden aan de meest recente veiligheidsnormen van de FIA en SFI.

Overall
HSC type: met aangepaste ventilatie en laatste technologische  veiligheidstoepassingen zonder het comfort van de piloot te hinderen. 

Modellen voor de piloten
ST3025HSC  - ST3020HSC – ST3015HSC  -ST3000HSC – ST221HSC en ST215HSC

Modellen voor de karting
K221HSC – K021 – K09

Aangepaste modellen zijn eveneens ontwikkeld voor de “crew” (technici – ter bescherming van de “crew” bij het tanken enz.). Uiteraard kunnen al deze overalls gepersonaliseerd worden. Vertrekkende van Uw wensen kunnen onze diensten U gevisualiseerde voorstellen  uitwerken.

Bekijk ook de voorbeelden van :

Bezoek voor meer informatie de Stand21 website

Voorbeelden producten

Bezoek de website