Leverancier van race oplossingen

Over Amaze

De ervaring van de Amaze Group zaakvoerder, Steve Vanbellingen, als autoracer, heeft een aantal gerenommeerde leveranciers  er toe aangezet om van die competenties gebruik te maken. Dit betreft:

Stand 21: We stand for safety and quality
Sinds 40 jaar producent van kwalitatieve race uitrusting. Dank zij de samenwerking met medische faculteiten en controle organismen beantwoordt deze uitrusting aan de hoogste veiligheidsnormen. Dit betreft,

  • De helmen , bijhorende Hans systemen alsmede de radiocommunicatie
  • De overalls voor de piloten alsook voor de technici zonder de schoenen en handschoenen te vergeten.

Dank zij hun hoogstaande kwaliteit werd stand21 door Porsche als hun exclusieve producent  voor hun officiële race collectie uitgeroepen. Aangezien het esthetische aspect en de uitstraling niet mogen worden verwaarloosd is een volledige personalisatie  mogelijk. Op elke wedstrijd is er tevens een race service aanwezig.

Caseliner
Gespecialiseerd in complete pitbox inrichtingen, vip ruimten, teamtenten. Dit geldt zowel voor aankoop als verhuring.
Uiteraard horen hierbij de optimale logistieke opbergsystemen; Teneinde  de piloten en teams een totale ondersteuning te kunnen aanbieden werden eveneens in het gamma opgenomen.

Recaro zetels
Moduleerbaar en beantwoorden aan de meest recente veiligheidsnormen. Voor elke performante veilige zithouding in een race wagen hoort een aangepaste veiligheidgordel. Daarom de samenwerking met TRS  . Deze zijn combineerbaar met de Hans systemen.

Arai helmen
Door hun gebruikte technologie, de permanente innovatie en hun gedrevenheid naar veiligheid mocht dit gamma niet ontbreken.

Stilo helmen
Opgenomen in het gamma omdat deze specifiek beantwoorden aan de eisen gesteld door de rally rijders.

Niettegenstaande de Amaze Group, zich via zijn race afdeling, focust op het voldoen aan alle veiligheidsnormen is de dienstverlenende ondersteuning eveneens een prioriteit. De vraag naar olie en koelmiddel is hier een onderdeel van.
Dank zij de Syntix olie en koelmiddelen kan de Amaze Group hier een antwoord op geven. Deze producten zijn erkend door API en ACEA.

Race teams hebben steeds een nood aan aangepaste en gepersonaliseerde teamkledij die hun imago uitstralen.
Binnen de Amaze Group kan de afdeling Amaze Promotions  hier een oplossing voor aanbieden, zelfs voor kleine aantallen. Uiteraard kan ook standaardkledij worden aangeleverd.

Uiteraard worden de piloten op de openbare weg geconfronteerd met snelheidsbeperkingen files en andere evenementen. De Coyote is hiervoor het aangewezen informatie medium.

Leverancier van race oplossingen

Amaze bvba

  • Blandenstraat 32A
  • B-3053 Haasrode
  • Belgie